{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "ProductListing" }
{ "type": "gtmStart" }
2.500 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo
Siparişiniz 2-4 İş Günü İçinde Kargoya Verilecektir.
Ücretsiz ve Kolay İade
Giriş Mağazalar
Eldiven 1
SIRALA&FİLTRE
Önerilenler
Artan Fiyata Göre
Azalan Fiyata Göre
Yeni Gelenler
GÖSTER 1
kategori
beden
marka
renk
cinsiyet
fiyatlar
SIRALA&FİLTRE
1 ürün listeleniyor
{ "currency": "TRY", "items": [ { "item_id": "EQBHN03030.KVJ0", "item_name": "Quiksilver Mission Insulated Çocuk Siyah Kayak Eldiveni", "affiliation": "Intersport", "coupon": "", "discount": 585.00, "index": 1, "item_brand": "Quiksilver", "item_category": "CHILDREN", "item_category2": "Aksesuar", "item_category3": "Eldiven", "item_list_id": "121", "item_list_name": "Eldiven", "item_variant": "SİYAH", "price": 1364.00, "quantity": 1, "is_gift":"No", "old_item_id":"4687874", "model_id":"EQBHN03030" } ] }
-30%

Minik Ellere Büyük Maceralar

Soğuk havalarda minik maceracıların ellerini sıcacık tutmak için Intersport olarak birbirinden renkli ve fonksiyonel çocuk eldivenleri sunuyoruz. Kışın keyfini çıkarırken, çocuklarının ellerinin korunmasını sağlamak önemli. Bu yüzden geniş çocuk eldiveni koleksiyonumuzda herkes için bir şeyler var. Çocuklar için eldiven seçerken nelere dikkat etmen gerektiğini ve ürün çeşitlerimizi aşağıda bulabilirsin.

Renk Renk, Model Model Çocuk Eldivenleri

Çocuk eldivenlerimiz, her yaşa ve zevke uygun şekilde tasarlandı. Su geçirmez malzemelerden üretilmiş eldivenler, kardan adam yapmaktan kaymaya kadar her türlü kış aktivitesinde minik elleri kuru tutuyor. Nefes alabilen yapıları sayesinde, çocukların elleri gün boyu rahat ediyor.

Renk ve desen konusunda da iddialıyız; böylece çocuğun kendi tarzını eldivenleriyle de yansıtabilir. Ayrıca, birbirine bağlanabilen modellerimiz sayesinde kaybolmaları önlemeyi de düşündük. Güvenlikleri her şeyden önemli olduğu için yansıtıcı detayları olan eldivenlerimiz, karanlıkta daha görünür olmalarını sağlıyor.

Her Yaşa Uygun Eldivenler

Küçük çocuklar için kolayca giyip çıkarılabilen, bilek kısmı lastikli eldivenlerimiz var. Daha büyük çocuklar için ise, daha fazla hareket serbestliği sunan ve ayarlanabilir bilekliklere sahip modelleri öneriyoruz.

Maceraya Göre Eldiven Seçimi

Kış Sporları İçin: Kayak ve snowboard gibi aktivitelerde ekstra koruma ve sıcaklık arayanlar için özel eldivenlerimiz var.

Günlük Maceralar İçin: Okul yolu veya parkta oyunlar için suya ve rüzgara karşı koruma sağlayan, nefes alabilen eldivenleri tercih et.

Kalitemizle Tanış

Ürünlerimiz, çocukların hassas cildine zarar vermeyecek şekilde, zararlı maddeler içermeyen malzemelerden üretiliyor. Dayanıklılık testlerinden geçirildiği için gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Neden Intersport?

Geniş Ürün Yelpazesi

Yüksek Kalite ve Dayanıklılık

Çocuk Sağlığına Uygun Malzemeler

Eğlenceli Renk ve Desenler

Kışın gelmesiyle birlikte çocuk eldivenleri, minik keşifçilerin vazgeçilmez aksesuarı haline geliyor. Onların ellerini sıcak tutarken aynı zamanda tarzlarını da yansıtmalarını sağlayacak çeşitli seçeneklerimiz var. Daha fazla bilgi ve en uygun eldiveni bulmak için Intersport mağazalarımıza uğra ya da online sitemizi ziyaret et.

Ürünü ana menüdeki favoriler listende görüntüleyebilirsin.

LİSTEYE GİT
{ "event": "view_item_list", "ecommerce": { "items": [ { "item_id": "EQBHN03030.KVJ0", "item_name": "Quiksilver Mission Insulated Çocuk Siyah Kayak Eldiveni", "affiliation": "Intersport", "coupon": "", "currency": "TRY", "discount": "585.00", "index": "1", "item_brand": "QUIKSILVER", "item_category": "Çocuk", "item_category2": "Aksesuar", "item_category3": "Eldiven", "item_list_id": "002", "item_list_name": "Eldiven", "item_variant": "SİYAH", "price": "1364.00", "quantity": 1, "pk": 30922 } ] } }